Prx -T33

Prx -T33

PRX-terapijo  štejemo med najbolj revolucionarne novosti iz linije WiQo® , kjer na neinvaziven način, brez uporabe igel, spodbudimo biorevitalizacijo kože. Gre za gel, ki se nanaša na kožo s posebno masažno tehniko.

LED terapija

LED terapija

LED terapijo izvajamo za pomlajevanje, zdravljenje aken, rozacee, zmanjšanje rdečine na obrazu, zdravljenju izpadanja las. Z njo dosežemo svež, pomlajen in zdrav videz kože.

Pregledi pigmentnih znamenj z digitalno dermatoskopijo

Pregledi pigmentnih znamenj z digitalno dermatoskopijo

V našem centru opravljamo preventivne preglede pigmentnih znamenj. Pigmentna znamenja pregledamo najprej z ročnim, nato pa še z digitalnim dermatoskopom.

Diagnostika in zdravljenje kožnih bolezni

Diagnostika in zdravljenje kožnih bolezni

Kožne bolezni so med najpogostejšimi boleznimi, ki prizadenejo človeka, saj ima praktično vsak posameznik vsaj enkrat v življenju težave s kožo.

Zdravljenje aken

Zdravljenje aken

Akne so ena najpogostejših kožnih bolezni. Zdravljenje je vedno individualno. S pravočasnim zdravljenjem preprečimo nastanek brazgotin. Zelo pomembna je nega aknaste kože.

Fototerapija

Fototerapija

Pri zdravljenju kožnih bolezni uspešno uporabljamo obsevanje z ultravijoličnimi (UV) žarki, najpogosteje za luskavico, atopijski dermatitis, vitiligo, alopecio areato, lichen ruber planus, granuloma annulare,…

Izpadanje las

Izpadanje las

Vzroki za izpadanje las so zelo različni. Zdravimo običajno s kombinacijo lokalnih in sistemskih zdravil, obsevanjem z UV žarki, od novejših terapij tudi z mezoterapijo, LED terapijo in PRP.

Vitiligo

Vitiligo

Vitiligo je kožna bolezen pri kateri pride do nastanka belih lis na koži. Bolezen je pogosta, saj prizadene približno 1-2% celotne populacije. Pojavi se lahko kadarkoli tekom življenja, pri polovici obolelih pred 20. letom.

Odstranjevanje motečih kožnih izrastkov

Odstranjevanje motečih kožnih izrastkov

Na koži se lahko pojavi veliko različnih izrastkov, ki pa večinoma niso nevarni in so za ljudi le estetsko moteči. Odstranjevanje motečih kožnih sprememb z radiofrekvenco, elektrokoagulacijo ali krioterapijo.

Kožni rak

Kožni rak

Na koži se pojavljajo različne vrste kožnega raka. Najpogostejši so: bazalnocelični karcinom, ploščatocelični karcinom in melanom. Spremembe, ki jih pri tem opazimo, so: ranica, ki se ne zaceli, mozoljček ali izrastek, ki se veča, znamenje, ki spremeni barvo,…

Ročna limfna drenaža

Ročna limfna drenaža

Metoda temelji na prečiščevalnih učinkih limfnega sistema. Limfni sistem odvaja tekočino, celice, proteine, tuje snovi, maščobne molekule. Tako limfna drenaža očisti telo strupov in pomaga doseči zdrav imunski sistem.

Naročite se
Copyright © 2017 Dermatološki center DERM, Blanka Zagoričnik Opara, dr. med. | Vse pravice pridržane. | Piškotki
Izdelava spletnih strani: Novolon