Digitalna analiza kože obraza je prvi korak do zdrave in lepe kože.

Je vaša koža pogosto razdražena?

Vas koža srbi? Se lušči?

Vas zanima, kakšen tip kože imate na obrazu?

Ne najdete prave kreme za nego obraza?

Se vam pogosto po kremah pojavljajo na obrazu izpuščaji?

Digitalna analiza kože obraza z diagnostično kamero nam omogoča natančen in objektiven pogled na stanje vaše kože ter tako daje ključne informacije za oceno zdravja in videza kože na obrazu. Vsaka koža je posebna in ima svoje potrebe zato s profesionalno analizo obraza lahko določimo, kakšna nega je potrebna za vas doma in kateri kozmetični tretmaji bodo zdravje in videz kože še izboljšali.

Z diagnostično kamero lahko določimo vlažnost in mastnost kože, velikost por, pigmentacijo, globino gub ter stanje keratina na koži.

Naprava izvede različne meritve s pomočjo moderne kamere, polarizirane in UV svetlobe, ki se samodejno nastavijo ob izboru želene meritve. Na napravi je vključen tudi senzor za merjenje vlažnosti v globini povrhnjice. Tako lahko hitro vidimo ali je naša koža dehidrirana ali dovolj navlažena

S pomočjo indikacijskih lističev izmerimo številčnost keratinskih celic in sebum, kar določi tip kože.

Za določitev stanja kože pogledamo še naslednje parametre. Na več točkah na obrazu kožo poslikamo, tako aparat dobi podatke za izračun stanja na koži. Merimo globino gub, pigmentiranost, podkožne nečistoče in akne, velikost por, izraženost kapilar…. Vsa stanja stranka lahko spremlja na ekranu, kjer je prikazana koža 10 povečana.

Na podlagi meritev nas aparat opozori na parametre, ki odstopajo od normale in tako lažje svetujemo in priporočimo kozmetične terapije in izdelke za nego, ki jih uporabljate za domačo nego.

Meritve lahko shranimo v kartoteki, kar nam omogoči kasnejše primerjave in nadalje načrtovanje nege.

Z globinsko analizo kože vam lahko ciljano priporočimo kozmetične tretmaje in preparate, ki bodo pripeljali do optimalnega rezultata. Individualni pristop zagotavlja, da bo vaša koža dobila vse kar potrebuje in si zasluži.

Naročite se
Copyright © 2017 Dermatološki center DERM, Blanka Zagoričnik Opara, dr. med. | Vse pravice pridržane. | Piškotki
Izdelava spletnih strani: Novolon