Pelleve (Nekirurški lifting)

Pelleve (Nekirurški lifting)

Pelleve je neinvazivna, nežna, prijetna, varna in učinkovita metoda pomlajevanja kože na obrazu, vratu in dekolteju. Glajenje kože poteka s posebnimi sondami z radiofrekvenčno tehnologijo, ki temelji na nebolečem in varnem segrevanju podkožnega tkiva.

Mezoterapija

Mezoterapija

Mezoterapija je medicinski postopek, pri katerem vbrizgavamo aktivne snovi, kot so hialuronska kislina, vitamini ali minerali, v kožo s pomočjo izjemno tankih igel. Uporabljamo jo za pomlajevanje obraza, glajenje gub, odpravo celulita in zdravljenje izpadanja las.

 

 

 

Trombocitna plazma

Trombocitna plazma

Plazma, bogata s trombociti, vsebuje poleg trombocitov pomembne rastne faktorje in matične celice, ki stimulirajo obnovo. Pri postopku uporabimo majhno količino vaše lastne krvi. Postopek izvajamo za pomlajevanje obraza in telesa, odpravo strij in brazgotin in zdravljenje izpadanja las.

 

 

 

Kemični pilingi

Kemični pilingi

Kemični piling je postopek pomlajevanja kože. Gre za neinvaziven postopek, s katerim dosežemo glajenje gub, bledenje starostnih lis in zožitev por. Kemični piling izvajamo na obrazu, vratu, dekolteju in rokah. Uporabljamo sadne kisline – alfa hidroksi kisline (AHA) v različnih koncentracijah.

Frakcionirani mikronidling - terapija z mikroiglicami

Frakcionirani mikronidling - terapija z mikroiglicami

Hiter življenski slog, stres in različni zunanji dejavniki vplivajo na našo kožo, da izgubi svoj sijaj in mladosten videz. Frakcionirani mikronidling deluje tako, da po naravni poti kožo spodbuja k obnavljanju in pri tem ublaži gube, strije in brazgotine.

Odstranjevanje celulita

Odstranjevanje celulita

Celulit je pogost estetski problem pri ženskah, ki se kaže v neprivlačnem pomarančnem videzu kože in se najpogosteje pojavlja na zadnjici, stegnih in trebuhu. V Dermatološkem centru DERM odstranjujemo celulit z različnimi postopki kot so mezoterapija z iglicami ali brez, ročna limfna drenaža in Vella Shape ELOS tehnologija.

Naročite se
Copyright © 2017 Dermatološki center DERM, Blanka Zagoričnik Opara, dr. med. | Vse pravice pridržane. | Piškotki
Izdelava spletnih strani: Novolon