Metoda REVIDERM za zdravo in sijočo kožo

Izboljšajte videz svoje kože in jo pomladite s kombinacijo naprednih estetskih metod in dermatološke kozmetike.

Metoda REVIDERM zaradi kombinacije več postopkov deluje na različne nepravilnosti in težave na vaši koži. Je neinvazivni in neboleči postopek, ki bo z znanjem in s spretnostjo dermatologa ustvaril vidne učinke izboljšanja na drobne gube, hrapavo in luščečo se kožo, oslabljen tonus kože, pigmentne lise, široke pore, mastno kožo, akne, disseboroični dermatitis, rozaceo, plitke brazgotine in nekatere vrste strij.

Metodo REVIDERM sestavljajo štiri stopnje:

– Analiza kože

– Mikrodermabrazija

– Ultrazvok Reviderm

– Dermatološka kozmetika Reviderm

Analiza kože

Analiza kože je uvod v izboljšanje stanja vaše kože. Z izkušeno kozmetičarko se boste pogovorili o vaših težavah in pričakovanjih, ocenila bo tip vaše kože, njene pomankljivosti ali celo bolezensko stanje. Glede na stanje vaše kože bomo določil postopke, ki vam bodo prinesli najboljši učinek. Individualno, glede na vaš tip kože, svetujemo izbiro najprimernejše medicinske kozmetike.

Mikrodermabrazija

Mikrodermabrazija je nežen in učinkovit mehanski piling. Učinek mikrodermabrazije je dokazan s kliničnimi študijami in koža postane bolj prožna, ima manjše pore, izboljša se njen tonus, globina gub se zmanjša, v globljem delu kože se poveča nastanek kolagena in elastina, zveča se prehod aktivnih sestavin v kožo. Pri postopku v Metodi Reviderm odstranimo nekaj plasti vrhnjega sloja kože, kar omogoči učinkovito prehajanje aktivnih učinkovin iz kozmetike REVIDERM v kožo, s pomočjo katerih se ta obnovi.

Ultrazvok REVIDERM

Ultrazvok REVIDERM prinaša neboleč globinski učinek. Z njim izvajamo mikro masažo kože, kar vpliva na izboljšanje tonusa in oslabljeno vezivno tkivo kože, ter spodbuja prehajanje individualno izbranih aktivnih učinkovin v globje sloje kože. Kombinacija mikrodermabrazije in ultrazvoka poskrbi za popoln rezultat pri obnavljanju kože.

Dermatološko kozmetiko REVIDERM

Dermatološko kozmetiko REVIDERM odlikujejo visoko koncentrirane aktivne učinkovine, zato sodi med preparate vrhunske kakovosti. V sodelovanju z medicinskimi raziskovalnimi skupinami so za inovativne recepture kozmetičnih proizvodov izbrali le preverjene aktivne učinkovine. Linija kozmetike REVIDERM daje vaši koži tisto, kar potrebuje.

Priporočene ponovitve Metode Reviderm

  • Akne, mastna koža, široke pore, plitke brazgotine: 1x na teden do izboljšanja, nato vzdrževanje na 2 do 5 tednov.
  • Drobne gube, hrapava koža, oslabljen tonus, pigmentne lise: 1 x na teden, 3 do 5 tednov, nato vzdrževanje 1x na mesec.
  • Nekatere vrste strij 1x na 2 tedna, vsaj 5x, vzdrževanje po potrebi na 3 mesece.

Naročite se
Copyright © 2017 Dermatološki center DERM, Blanka Zagoričnik Opara, dr. med. | Vse pravice pridržane. | Piškotki
Izdelava spletnih strani: Novolon